O NAMA NAŠIM, GORDONIMA I NAŠEM UZGOJU
 
 
 

Sa psima živimo od rođenja. Uživali smo i družili se sa raznim pasminama, ali kad smo vidjeli gordon setere, upoznali njihovu narav, otkrili svu ljepotu kod nas na žalost malo poznate pasmine, odlučili smo se na uzgoj istih i u ovih osam godina nikada nismo požalili zbog toga.

 
 

Od uspjeha koje smo ostvarili istaknuti ćemo slijedeće naša REA KOTORIBA KAJ proglašena je jedinstvenim primjerkom gordon seter u Hrvatskoj.

 
 

Oštenjena je 07.05.1997., sa 11 mjeseci starosti položila je IPO i radnu utakmicu tipa "C"+ donošenja iz duboke vode sa ocjenom odličan. Isto tako, na svim izložbama ljepote 6 puta osvojila je titulu najljepšeg psa pasmine, 2000. godine po Top Tenu najljepši gordon seter Hrvatske, šampionat Slovenije u tijeku.

 
 

Njeni potomci također postižu zavidne rezultate, Maher Crni biser - šampion u ljepoti mladih, Cantata Crni biser također, svi sa položenim IPO, kao i natjecanja tipa "Sveti Hubert" sa svjetskim prvacima. Dosad smo imali više legala i svi naši psi sretno su udomljeni, te su postigli zavidne izložbene rezultate.

   
 

Naše ženke su parene s psima iz poznate talijanske uzgajivačnice, čiji su psi bili prvaci Evrope 1998/1999. i 2000. godine. A za kraj ćemo reći i da upravo sad početkom 6 mjeseca. 2006. očekujemo novo leglo

 
 
Web site Engine code is Copyright - Nenad Grbac & Impero present Zadnja obnova sadržaja 03.06.2006