Naše stranicePredlošciWeb stranicePoslovnost
 Najčešće postavljena pitanja !


 
 
 Da li i vi trebate web stranicu ?
 

Da, naravno da trebate. Web stranica je svojevrsni prozor u svijet pomoću kojeg drugi mogu saznati za vas ili vaš proizvod, vaše zanimanje, intelektualna prava, hobi ili bilo što drugo.

Koliko to košta ?
 Ne mnogo mi izrađujemo vrlo jeftine, a kvalitetne web stranice. Ipak treba reći i to da sve ovisi od vaših želja i potreba, no i to je kao i sve ostalo stvar dogovora
 Što ja dobivam time ?
Vi morate biti svjesni da je kvalitetna web stranica uvjerljivo najjeftiniji i najisplativiji način reklame.
 

Zašto mislite tako ?

 Internet je danas veliki i relevantni izvor informacija. Ukoliko bilo koga, bilo gdje u svijetu zanimate vi ili ono čime se bavite on će u tražilicu ukucati vaše ime, vaš proizvod ili neki podatak o vama. Na taj upit tražilica će mu odgovoriti podatkom o vašoj stranici, na kojoj će on moći saznati sve podatke ga zanimaju.
  To je ne samo odličan reklame nego i način na koji možete sklopiti iznenađujuće poslove. Uostalom i ja vam mogu ispričati svoje iskustvo o tome koliko mi je Internet i portal po imenu "Psi za neznalice", pomogao i omogućio neke sasvim nove spoznaje o važnosti i značaju Interneta.
 Kako započeti
 Vrlo jednostavno za početak morate donijeti odluku o tome da želite imati svoju web stranicu.
 

Zatim kontaktirati nas, jer u izradi stranice postoje mnogi segmenti koji neupućenima u tu tematiku nisu poznati. Zatim slijede razgovori o načinu na koji ćemo prezentirati sadržaj vaše stranice, njenom izgledu, svrsi i svim ostalim detaljima. Sve ostalo je stvar vaših potreba i našeg dogovora.

 Kako vas mogu kontaktirati ?
 Moja E-mail adresa je slijedeća: NenadGrbac@hotmail.com, a broj mog mobilnog telefona na kojem sam uvijek dostupan je slijedeći : O91 561 - 41 - 74.
 Što bih još trebao znati?
 Mnogo toga, no zasad je još prerano da vam sve to objašnjavamo !pak da bi zadovoljili vašu radoznalost pokušat ćemo vam objasniti neke osnove, koje možete saznali lako da kliknete svojim mišem na neki od dolje priloženih linkova.
 
 
  
 Ovo je stvarnost - web portal na kojem možete upoznati svijet i ljudske slobode malo drugačije od onih kakvim ih doživljava službena politika.
 


 
Digitalne-knjige.com - vaš novi pogled u svijet hrvatske književnosti. Cilj projekta digitalne-knjige.com je digitalizirati i sačuvati, odnosno spasiti od zaborava i propadanja, hrvatsko kulturno naslijeđe. A da biste saznali više o tom projektu i eventualno preuzeli i besplatne digitalne knjige, koje na toj stranici možete pronaći svakako posjetite i slijedeću web adresu: - http://www.digitalne-knjige.com/
 


 
Žene svijeta - Jeste li se ikad upitali koliko ženska ljepota može biti egzotična i različita ? Ukoliko niste, ne brinite, na ovoj stranici pronaći ćete odgovor i na to pitanje.
 


 
Psi za neznalice - Vrlo je vjerojatno da će vas ovaj portal privući, čak i ako niste vlasnik ili ljubitelj pasa.
 


 
Fotomodeli -   Upoznajte svijet vrhunskih svjetskih fotomodela. Za početak možda najljepša od svih - KLAUDIA SCHIFFER.
 
 

Web site Engine code is Copyright © Nenad Grbac & Impero present
Izrada web stranica