“Kaplja kopa kamen”, Klare Polak Poljarević

Nova knjiga na portalu www.digitalne-knjige.com

Zbirku poezije “Kaplja kopa kamen”, Klare Polak Poljarević, predstaviti ćemo vam uz pomoć recenzije knjige:

Osvrt na knjigu “Kaplja kopa kamen”

Tražiti radost u životu, pronaći mu smisao – možda i nije nemoguća misija ako tražimo na pravom mjestu i, naravno, treba se imati vremena. Možda to mjesto nije tako daleko, možda nam je nadohvat ruke? Možda to i nije fizičko mjesto – možda je to stanje svijesti?

Možda je to tišina?

Trebaju li nam naše tišine da bolje čujemo sebe? Klari očito da, jer je iz svoje tišine izvukla pravo malo bogatstvo misli i majstorskim ih je umijećem preoblikovala u vrlo jasne i razumljive riječi, lijepo posložene u pjesme, što rijetkima uspijeva.

“Ono bitno očima je nevidljivo. Samo se srcem dobro vidi.” – jedna je od mudrosti iz Malog Princa.

Slično se dogodilo i meni čitajući Klarine pjesme – na trenutke sam vidio i čuo njezinu poruku, a na vama je, čitatelji, da je sami otkrijete.

Kakva će ona za vas biti? Možda onakva kako sama Klara kaže: “Svaki čovjek svoju pjesmu piše onako kako živi, radi, diše.”

Život piše romane, a Klara životne pjesme i, “Možda meda ipak ima…”

Uživajte u čitanju

Vlado Janković

Onako usput ćemo spomenuti da je i ta knjiga dostupna i u Epub i PDF formatu (formati namijenjeni čitanju knjiga na tabletima i mobitelima).

Tu knjigu, baš kao i sve naše ostale dosad objavljene digitalne knjige, moći ćete preuzeti s našeg portala tako da svojim mišem kliknete na link: http://www.digitalne-knjige.com/poljarevic2.php te pažljivo slijedite daljnje upute o uvjetima preuzimanja digitalnih knjiga.

Posebno ćemo spomenuti i činjenicu da su sve digitalne knjige objavljene na našem portalu uključene u sustav ISBN (International Standard Book Number ili međunarodni standardni knjižni broj).

Time se te knjige i pravno izjednačuju s tiskanim knjigama što je posebno važno za sve autore knjiga objavljenih na našem portalu, jer se time i digitalne knjige objavljene u našoj nakladi, odnosno na portalu www.digitalne-knjige.com, priznaju kao objavljena djela.

Nadamo se da ćete posjetiti stranice našeg portala te da ćete biti zadovoljni kvalitetom i atraktivnošću materijala, koji vam nudimo.

Srdačan pozdrav

Uredništvo portala http://www.digitalne-knjige.com/

Related posts